Menu


Kvalitetsbelysning til konkurrencedygtige priser

LED'it A/S drives af Lennart Rasmussen og Peter Møller. Vi har siden starten af 2014 leveret LED produkter af høj kvalitet til parcelhuse, skoler, institutioner, industri, butikker, boligforeninger mv. Vi leverer udelukkende gennemtestede produkter fra producenter med høj kvalitetskontrol.

Vi kan ikke levere produkter fra A-Z indenfor LED belysning. Vi har valgt, at koncentrere os om udvalgte produktgrupper og optimere leveringssikkerhed, kvalitet, priser og godkendelser på disse varer. Som kunde hos LED'it A/S kan du derfor være sikker på, at du altid modtager produkter af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.

Hos LED'it A/S vægter vi service meget højt. Derfor kan du som kunde forvente, at vi har dig i fokus. Hos os er en aftale en aftale og der bliver taget hånd om tingene. Vi er naturligvis behjælpelige med lysberegninger, projektering, beregning og indhentning af energitilskud. 

Er du interesseret i et samarbejde, eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig? Uanset er vi altid klar ved telefonen.


Med venlig hilsen

LED'it A/S
Lennart & Peter

Vi er altid klar til at hjælpe med produktviden og løsninger.


Kontakt os

FLEKSIBEL LEVERANDØR TIL DET PROFESSIONELLE MARKED


Vi arbejder med et grønnere aftryk i vores arbejde}

NYHED: Dani spejlarmatur

Oprettet af: LED'it A/S

Klassisk spejlarmatur produceret i plast/aluminium som yder 120 lm/W. Armaturet har indbygget farveskift ( CCT ) 3000K og 4000K. Leveres med flimmerfri driver. Fronten kan klikkes af og på for let og hurtig montage.

NYHED: Alaba

Oprettet af: LED'it A/S

Flot og dekorativt alternativ til traditionelle LED paneler. Alaba lampen leveres som standard med DALI driver og farveskift (CCT) 3000/4000. Armaturet har indbygget uplight. Lagerføres i 40 og 60W i hvid og sort.
(wiresæt tilkøbes)